Titel

Vacatures Stad en OCMW

OCMW Hasselt
Vrijwilligers maken ouder worden een stukje warmer en gelukkiger. Ben je regelmatig een paar uurtjes vrij en spreekt vrijwilligerswerk jou aan? Kom dan naar één van onze infomomenten, bel of mail om je kandidaat te stellen.
Yesmobiel Virga Jessefeesten
Tien maanden nog. Dan houden de Virga Jessefeesten onze stad weer helemaal in de ban, zoals ze dat eens om de zeven jaar doen. Naast de religieuze beleving – de ommegang zelf – staat ontmoeting centraal, van 6 tot 20 augustus 2017! Wil je er graag deel van uit maken? Zeg dan nu al ‘ja’, of beter ‘Virga Yes!’. Dat kan onder andere in de #VirgaYesMobiel.
zuiddag
Doe je op 20 oktober mee aan Zuiddag? Ook stad Hasselt heeft enkele interessante jobs in de aanbieding voor 15 tot 20-jarigen.
brandweer
Ken jij Katlijn al? Boekhoudster in het dagelijks leven. Maar ook brandweervrijwilliger in onze zone, bij Brandweer Hasselt. Wil jij ook brandweervrijwilliger worden? Ontdek het op www.ikwordbrandweer.be.
Tele-Onthaal
In november start Tele-Onthaal Limburg met een opleiding voor nieuwe vrijwilligers. Kan jij je wekelijks 4 uur inzetten als telefoon- en of chatvrijwilliger? Surf dan snel naar www.tele-onthaal.be.

Contacteer webmaster