Titel

Seniorenadviesraad

Seniorenadviesraad

Wat

Je bent ouder dan 60 jaar en héél erg geïnteresseerd in wat het Hasseltse stadsbestuur voor senioren beslist. Stel je kandidaat voor de seniorenadviesraad! Die adviesraad is de officiële spreekbuis van alle Hasseltse senioren bij het stadsbestuur en het OCMW Hasselt. Jouw beste ideeën komen langs die weg op de agenda. Zo help je Hasselt nog aangenamer maken.

De adviesraad bestaat uit twee delen:

  • In de algemene vergadering zetelen 35 stemgerechtigde leden en een aantal raadgevende leden al dan niet verbonden aan een vereniging. Zij komen 5 keer per jaar samen.
  • Het bureau is een team van 9 geëngageerde senioren  die 10 keer per jaar frisse ideeën bespreken.

Voor wie

Je bent ouder dan 60 jaar en geïnteresseerd in het Hasseltse seniorenbeleid.

Lid worden

Kom naar een van de vergaderingen en ontdek wat we precies doen. Is dat precies op jouw maat gesneden? Super, want Hasselt wil graag aan de slag met jouw vindingrijke ideeën. Spreek de verantwoordelijke aan.

Vergoeding

Je krijgt geen financiële vergoeding. Maar wel een zee van appreciatie en … heel veel plezierige momenten met jouw leeftijdsgenoten uit Hasselt.

seniorenfeest in Hasselt
Het seniorenfeest was duidelijk een schot in de roos. Het is al een paar jaar een traditie dat de stedelijke Seniorenadviesraad de Vlaamse Ouderenweek opent met een feestnamiddag. Bekijk hier het fotoalbum.
OCMW Hasselt
Vrijwilligers maken ouder worden een stukje warmer en gelukkiger. Ben je regelmatig een paar uurtjes vrij en spreekt vrijwilligerswerk jou aan? Kom dan naar één van onze infomomenten, bel of mail om je kandidaat te stellen.

Laatste update

28 november 2016

Contacteer webmaster