Titel

Bestuur

Via het digitale platform http://kapermolen.hasselt.be konden burgers hun ideeën posten en zo actief meewerken aan het nieuwe ontwerpplan. Met op korte tijd 1.600 unieke bezoekers, 105 ideeën en 1.524 stemmen bleek dit een aanpak die de Hasselaar wel kon smaken… en nu dus ook de jury van Agoria.
personeelsdienst
Stad Hasselt werft aan. We zijn op zoek naar toezichters openbaar domein of handhaving, begeleiders kinderopvang... Bezorg ons je sollicitatiebrief en we nodigen je graag uit voor een gesprek.
De Nieuwe Hasselaar
De Nieuwe Hasselaar' doet zijn naam deze maand bijzondere eer aan. Ons stadsmagazine is gloednieuw. Het is voortaan kleiner, dikker, levendiger, milieuvriendelijker... Je leest het digitaal via hasselt.be. Het overzicht van wachtdiensten vind je voortaan digitaal op www.hasselt.be/wachtdiensten
HOGEVIJF Campus Banneux
HOGEVIJF, de seniorenwerking van OCMW Hasselt, bouwt aan jouw toekomst. Ze openen twee nieuwe zorgcampussen in de stad. Campus Banneux en Campus Stadspark met 120 en 150 spiksplinternieuwe woongelegenheden. Je vindt er alles om in alle rust, comfort en gezelligheid van je oude dag te kunnen genieten.

Contacteer webmaster