De toekomst is circulair maar hoe maken we die werkbaar?

Dat is de vraag die centraal staat in het project Circulair Werk(t). 

In cocreatie met lokale ondernemers en een sterk partnernetwerk gaan stad Hasselt, Hogeschool UCLL, LUCA, Springplank vzw en 37 graden op zoek naar nieuwe circulaire businessmodellen, steeds met de klemtoon op samenwerking met de lokale, sociale economie en vertrekkende vanuit concrete, circulaire cases. Op die manier nemen we samen de vlucht vooruit naar een nieuwe, circulaire economie!

Heb je een reststroom, een concreet (circulair) idee of wil je meeschrijven aan dit verhaal? Neem dan contact met ons op!

Het circulair loket

Het Circulair loket

Kom langs bij het circulaire ondernemersloket

We verwelkomen je graag voor al je vragen rond circulair ondernemen. Bezoek ons op dinsdagvoormiddag of maak een afspraak.

Neem contact met ons op

Zet het in de agenda!

Circulair design

Workshop: Duurzame mode - opportuniteiten & uitdagingen

Op dinsdag 21 juni van 19u-21u vindt de workshop rond Circulair designplaats. In deze sessie focussen we op de ontwerpfase van kleding en bespreken we tips & tricks die kunnen helpen bij het uitwerken van een meer circulair design.

Ontdek meer

Op de hoogte blijven?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond circulaire economie? Volg de pagina van Circulair Werk(t) op LinkedIn!

Naar LinkedIn

Kaart partners

Over ons

In ons circulair loket kunnen ondernemers en handelaars met vragen rond circulair en inclusief ondernemen terecht voor gratis advies. We bieden concrete ondersteuning, steeds met de klemtoon op samenwerking met de lokale en sociale economie.

Ontdek meer over ons