Aanmeldingsformulier Hasseltse verenigingen

Stad Hasselt heeft een omvangrijk en divers vrijetijdsaanbod, met vele sportclubs, socio-culturele en jeugdverenigingen. We brengen graag zo veel mogelijk verenigingen in beeld die onze stad rijk is. 

Gegevens opnieuw bevestigen

Eénmaal per jaar vragen we je om je gegevens na te kijken, zodat alle info up-to-date blijft op www.hasselt.be. Staan je gegevens correct op onze website, bevestig dit dan via onderstaand webformulier.

Zijn je gegevens foutief of staat je vereniging nog niet in het overzicht, vul dan het online formulier gegevens aanpassen / nieuw aanmelden.

Type vereniging

Gegevens aanpassen OF nieuw aanmelden

Staan de gegevens van je vereniging foutief in de lijst OF staat je vereniging nog niet in de lijst, geef dan de correcte gegevens via onderstaande formulier door. De betrokken diensten zullen je aanvraag beoordelen en plaatsen in het overzicht.

Enkele richtlijnen om mee te nemen:

  • Meld je vereniging slechts 1 maal aan, bespreek dus goed wiens contactgegevens je zal doorgeven. 
  • Naast website, social media en een e-mailadres, vermelden wij ook een adres. Heb je geen vaste locatie, geef dan het adres van je maatschappelijk zetel door.
  • Controleer de linken naar website en social media een keertje extra. Het is natuurlijk zonde om bezoekers het verkeerde online pad op te sturen. 

 

Gegevens vereniging
Type:
Competitie en/of recreatie
Cultuursector:

Hoofdlocatie van de activiteiten:

op basis van de wijkindeling van Hasselt. Je kan ook geen vaste locatie aanduiden of kiezen voor meerdere wijken.Vink aan indien van toepassing
Contact(persoon) vereniging
Deze gegevens kunnen worden gepubliceerd op de website en/of drukwerken.
Vul enkel nummers in, zonder spaties