Boosterprik

do, 02/12/2021

Een boosterprik, dat is een tweede of derde prik voor extra bescherming, biedt talrijke voordelen. Ze zorgt voor meer immuniteit, maakt je minder ziek, beperkt quarantaines, beschermt je vrienden en familie... Je laat je uitnodiging dus het best niet passeren. Het Vaccinatiecentrum voorziet extra prikdagen om alle boosters zo snel mogelijk toe te dienen.

boosterprik
Deel deze pagina:

Open prikdagen

Het Vaccinatiecentrum voorziet extra prikdagen om alle boosters zo snel mogelijk toe te dienen. Dit zijn 'open' dagen waarvoor alle burgers (ouder dan 18 jaar) zich kunnen aanmelden die eerder al werden uitgenodigd. Zelfs als je al een afspraak had ingepland op een later tijdstip, kan je deze vervroegen. De extra open prikdagen zijn voorzien op 15, 18, 25 en 29 januari. Je kan je inschrijven via onderstaand invulformulier en zal een bevestiging ontvangen op het scherm.

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Dan kan je niet inschrijven. Dan is het interval met je voorgaande vaccinatie nog niet om.  

  • Voor Jansen geldt een tussentijd van 2 maanden na de laatste vaccinatie.
  • Voor AstraZeneca, Pfizer of Moderna geldt een tussentijd van 4 maanden na de laatste vaccinatie.

Zodra dit interval verlopen is, ontvang je snel een uitnodiging. Lees hier meer over de volgorde van uitnodiging.

Je gegevens
Datum en uur

Gelieve slechts één tijdslot te kiezen

dinsdag 18 januari
dinsdag 25 januari
zaterdag 29 januari

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Je begeeft je op het gekozen uur naar Vaccinatiecentrum Herkenrode. Bij bijkomende vragen zal het vaccinatiecentrum je persoonlijk contacteren.

Heb je zelf vragen? Je kan het callcenter bereiken van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur op het nummer 011 37 20 64. 

Wie is wanneer aan de beurt?

Na prioritaire doelgroepen zoals senioren, personen met een immuunstoornis, zorgkundigen, personeelsleden uit het basisonderwijs en kinderbegeleiders... is intussen de brede bevolking aan de beurt voor de boosterprik. Iedereen krijgt een persoonlijke uitnodiging. Een boostervaccinatie biedt talrijke voordelen. Ze zorgt voor meer immuniteit, maakt je minder ziek, beperkt quarantaines, beschermt je vrienden en familie... Boek dus snel een afspraak in via covidvaccin.doclr.be. Hier lees je meer over de boosterprik.