Bestel je gratis broeikasboom of -plantje voor 28 februari

boom

Voor wie
Voor elk Hasselts gezin ligt er ook dit jaar weer 1 broeikasboom of -plant klaar. Want hoe meer groen, hoe meer zuurstof in onze stad!

Bestellen
Vul dit formulier in. Doe dit ten laatste op 28 februari.
Je kan niet telefonisch inschrijven.Heb je geen computer, vraag het dan aan familie/vrienden of kom naar het stadhuis. Onze medewerkers van het snelloket helpen je graag verder. Je ontvangt ook meteen je bevestigingsbericht met uniek bestelnummer.

Bevestigingsbericht
Na je inschrijving ontvang je meteen in je mailbox onze bevestigingsmail met jouw uniek bestelnummer. Je hebt dat unieke bestelnummer in die mail nodig om je plant of boom af te kunnen halen. Bewaar het dus goed. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan is er iets fout gelopen met je bestelling (bijv. een foutief e-mailadres). Vul het bestelformulier opnieuw in, zodat je wel een bevestigingsmail ontvangt.

Afhalen met bestelnummer
Je bestelling haal je op zaterdag 16 maart (opgelet: enkel op deze dag) tussen 8 en 16 uur af op de parking op de Centrale Werkplaatsen, Hellebeemden 20. Breng zeker het unieke bestelnummer in je bevestigingsmail mee. Dat mag afgeprint, of op je smartphone. Geraak je er die dag niet? Vraag dan aan je buren of familie om jouw bestelling ook af te halen. Geef dan wel je bevestigingsmail met bestelnummer mee.

Bestelling
Bestelling

 Per adres kan ik er maar 1 boom/plant aangevraagd worden. Bespreek binnen je gezin wie de aanvraag verstuurt.

Vul je e-mailadres correct en volledig in, zodat we je een bevestigingsmail (met jouw bestelnummer) kunnen sturen. Dit bericht heb je nodig om je boom/plantje af te halen. 

Je kan kiezen uit zes soorten. (Foto's en uitleg vind je hier). Ben je zeker van je beslissing? Want je kan je keuze achteraf niet meer wijzigen.

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring