Titel

Bibliotheek Hasselt Limburg

bib
'Samen beter'. Met deze enthousiaste slogan smelten de Provinciale Bibliotheek Limburg (PBL) en de Stedelijke Bibliotheek Hasselt (SBH) vanaf 1 januari 2018 samen. Wees gerust, de vestigingen in Kuringen en op het Kolonel Dusartplein verdwijnen niet, ze gaan samen onder de vleugels van de stad Hasselt.
Cover boek 'Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk'
'Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk' portretteert een aantal vrouwen die hun stem lieten horen door de eeuwen heen. Tijdens de lezing op zondag 11 maart brengt Martine Kouwenhoven het verhaal van hun leven én het verhaal dat zij schreven.
Radio Gaga
De vrienden en reporters Dominique Van Malder en Joris Hessels trokken met een mobiele radiostudio in een oude, omgebouwde caravan naar plekken in België waar mooie en ontroerende verhalen te rapen waren. Ontdek op zondag 15 april de verhalen van achter de schermen, verteld door de mannen van het warmste TV-programma van Canvas.
Cover Europese velden
Auteur Korneel De Rynck is al zijn hele leven in de ban van de oorlog. Trek mee door twaalf landen waaronder Italië, Slovenië en Macedonië en krijg een handig overzicht van historische spoorwegen, monumenten, begraafplaatsen en musea. Historisch, maar óók: mooi. Duik jij op zondag 13 mei mee in de geschiedenis?

Contacteer webmaster