Bekendmakingen omgevingsvergunningen

Openbare onderzoeken of beslissingen inkijken

Ben je een buur, omwonende en wil je de plannen van een openbaar onderzoek inkijken? Je kan ze hier online inkijken of gebruik maken van de computers aan het onthaal in het stadhuis. Opgelet: dit is selfservice. Er is geen begeleiding of uitleg van iemand van de dienst vergunningen/stedenbouw. Wil je langskomen, maak dan eerst een afspraak.

Online inkijken lopende dossiers 'openbaar onderzoek omgevingsvergunning'

Online inkijken afgewerkte dossiers 'beslissing omgevingsvergunning'

Maak een afspraak: inkijken plannen via computers onthaal stadhuis

Wil je inzage nemen in of een afschrift bekomen van de vergunningsbeslissing? Vul dan het aanvraagformulier openbaarheid van bestuur in. Je ontvangt een bericht wanneer je inzage krijgt op het stadhuis. Het opgevraagde afschrift bezorgen we per e-mail.

Vraag inzage of een afschrift aan van een beslissing

Opmerkingen of bezwaarschriften

Opmerkingen of bezwaarschriften kan je, binnen de termijn van het openbaar onderzoek, digitaal indienen via het Omgevingsloket Vlaanderen. Je opmerking of bezwaar wordt dan automatisch gekoppeld aan het juiste dossier.

Dien een opmerking/ bezwaarschrift in

Lukt het niet om via het Omgevingsloket een opmerking of bezwaarschrift in te dienen? Dan kan je dit overmaken via vergunningen@hasselt.be, afgifte aan de balie van ’t Scheep (Limburgplein 1) of per brief gericht aan: Dienst Vergunningen, Limburgplein 1, 3500 Hasselt.