Zwangere Guy

  • Concert
  • Hip hop, rnb en rap
‘Le vrai roi des Belges, duh!’
Met de release van zijn debuutalbum ‘Wie Is Guy?’ én zijn legendarische passages de afgelopen festivalzomer, liet Gorik van Oudheusden aka Zwangere Guy zien wie de baas van de Brusselse rap is. Nu is er ‘BRUTAAL’, amper 9 maanden na zijn gouden debuut. Zijn bloedeerlijke raps en impressionante verschijning maken indruk, zoveel is duidelijk. Met een gouden plaat, 7 MIA’s en massa’s goeie songs komt de ket keet schoppen in de Limburg. ‘What the fuck is up’! Hasselt?!

Voor fans van: Stikstof, Roméo Elvis, Brihang, Le 77…

Support komt er van
RARE AKUMA
Rare Akuma, Antwerps’ Boy Wonder wiens instrumentals zomaar eventjes door $uicideboy$ werden opgepikt. In de US of A weet men alvast wie deze New Kid On The Block is. Nu moet België voor de bijl. Eind 2018 kwam het full album ‘Akuma Season’ uit, waar hij de brute bassen inruilt voor emotie, melodie en hooks. In 2019 dropte hij een nieuwe EP ‘It’ll be okay’, goed voor waanzinnige passages op Dour, Fire Is Gold en WOO HAH! Je kent hem ook van de tracks ‘U Ma Is U Pa’ & ‘GUTTERGANG’ van Zwangere Guy!
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Muziekodroom
Bootstraat 9
3500 Hasselt

Organisator

Muziekodroom

Links

https://www.muziekodroom.be/concert/zwangere-guy
Zwangere Guy
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.