Zomerfilms: Stijn Meuris presenteert: "Gravity"

  • Film
In de nacht van 13/8 bereikt de jaarlijkse meteorenzwerm Perseïden zijn toppunt met een hemel vol ‘vallende sterren’. Voor we de ogen naar het filmscherm en daarna naar de hemel richten brengt Stijn Meuris een verkorte versie van zijn lezing “Stijn en de Sterren”, een fijne mix tussen wetenschap, filosofie en humor. Nadien bekijken we samen de waanzinnig beklijvende ruimtefilm Gravity. Deze spannende thriller met George Clooney en Sandra Bullock overweldigt door zijn unieke weergave van de onverbiddelijke onmetelijkheid van de ruimte. Een unieke avond met filmsterren en vallende sterren.

Cinema ZED en Stad Hasselt presenteren Zomerfilms 2021: vanaf vrijdag 6 augustus verandert het grasveld voor de vijver in Domein Kiewit negen dagen lang in een sfeervolle openluchtcinema. Er zijn vaste zitplaatsen voorzien, zelf een kampeerstoeltje meenemen is niet mogelijk. Een kussen of dekentje meenemen kan wel.
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 4
UiTPAS met kansentarief: € 0,8

Leeftijd

16+

Reservaties

Contact

info@zomerfilms.be
016/679 240

Organisator

Zomerfilms
Zomerfilms: Stijn Meuris presenteert: "Gravity"
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.