Zin in Zomer Hasselt I Voorstelling en workshops voor kinderen en gezinnen

  • Festival
De festivaldag van Zin in Zomer staat in het teken van illustratie. Ontdek de voorstelling van Carll Cneut en Edward van de Vendel en steek zelf de handen uit de mouwen in de workshops.

€ 5 - toegang voorstelling en alle workshops in Parketzalen met 1 ticket

* Eén miljoen vlinders - voorstelling (6-12 jaar en ouders)
14u-14u50 en 16u-16u50 CCHA Parketzaal 1

Carll Cneut en Edward van de Vendel maakten samen 'Eén miljoen vlinders'. Ze vertellen over dit prentenboek, lezen voor en Carll tekent live. Daarnaast staat er een heel nieuw project op stapel. En speciaal voor de bezoekers van Zin in Zomer zullen zij een voorproefje geven...

* Van de bloemetjes en de bijtjes - workshop Sebastiaan Van Doninck (6-12 jaar)
15u-16u en 17u-18u CCHA Parketzaal 2

Wat weten we eigenlijk van de bloemetjes en de bijtjes? Wisten jullie dat er voor elke soort bij een soort bloem bestaat? En dat ze helemaal niet zonder elkaar kunnen? Zonder bloemen geen gezoem en zonder dat gezoem geen fleurige bloemen! Samen met Sebastiaan Van Doninck tekenen we bloemen en bijtjes en verbeelden we een onmisbaar stukje natuur.

* Kapitein Nemo - workshop Charlotte Severeyns en Winny Ang (6-12 jaar en ouders)
15u-16u en 17u-18u CCHA Parketzaal 2

Ken je de stilste plek van de hele wereld? Een plek waar je zelfs de wind niet hoort ruisen? Jacob droomt over vissen, water en de oceaan. Hij bouwt een grote onderwaterboot: de Nautilus. Zo wordt hij kapitein Nemo. Charlotte en Winny vertellen zijn verhaal in woord en beeld en gaan dan samen met jou beeldend aan de slag. Vaar je mee?

* Workshop Charlotte Froyen en Nele Bollen (6-12 jaar en ouders)
doorlopend van 14u-18u CCHA Foyer

Charlotte en Nele begeleiden je bij het tekenen van een prachtige vogel en het maken van een eenvoudige afdruk ervan. Alle vogels nemen één voor één hun intrek in een reuzetekening die alsmaar groeit. De workshop is geschikt voor alle leeftijden (ook voor de papagaaien en de mamagaaien). Samen vliegen we er in!
Lees meer

Wanneer

Waar

CC Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 5

Leeftijd

6+

Contact

zininzomer@skynet.be

Organisator

Zin in Zomer

Links

http://www.zininzomer.be
Zin in Zomer Hasselt I Voorstelling en workshops voor kinderen en gezinnen
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.