Yoga in open lucht

  • Cursus of workshop
  • Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport
Voor het eerst in lange tijd krijgen jullie nog eens een uitnodiging van ons en wel voor YOGA IN OPEN LUCHT! Onze yogalesgeefster Martine Boddin kennen jullie nog wel van de yogalessen enkele jaren geleden. Dit kan natuurlijk alleen bij droog weer buiten, bij regen wijken wij uit naar de parochiezaal. In beide gevallen volgen wij de geldende Coronamaatregelen zoals afstand houden en handhygiëne. Ook is er een beperking op het aantal deelnemers, per les kunnen maximum 10 personen meedoen. We zullen beginnen met een les op maandag, wanneer die volzet is kan de groep starten! De inschrijvingen lopen nog verder tot er ook voor woensdag een groep van 10 personen gevormd is. Jullie krijgen een mail of telefoontje wanneer jullie groep opstart. Indien er voldoende interesse is kunnen we de lessen laten doorlopen tot het einde van de zomer!
Willen jullie samen met dochter, vriendin of buurvrouw komen, schrijven jullie best samen in zodat het duidelijk is dat jullie een groepje zijn.

Wanneer

tot

Waar

Park Wijngaerdsveld
Roverstraat
3511 Kuringen (Hasselt)

Prijs

Basistarief: € 40
Leden Femma: € 30

Leeftijd

18+

Organisator

Femma Kuringen Tuilt
Yoga in open lucht
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.