Word lid van de bib en spaar punten met je UiTPAS!

  • Spel of quiz
Stad Hasselt lanceert op 12 februari 2021 een volledig nieuwe UiTPAS. Met deze pas kan je punten sparen bij ontspannings- en vrijetijdsactiviteiten om ze vervolgens om te zetten in leuke voordelen (kortingen, cadeaus, gratis tickets,...).
Wie de pas aanschaft, krijgt er meteen enkele leuke welkomstvoordelen bij, zoals gratis toegang tot de Hasseltse Musea en de Japanse Tuin en een gratis zwembeurt. De pas is gratis voor Hasselaren. Niet-Hasselaren betalen vijf euro.
Voor iedereen!
Hasselaren die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Die ziet er hetzelfde uit als een reguliere UiTPAS maar geeft automatisch aan de kassa recht op 80 procent korting bij deelname aan een activiteit van een UiTPAS-partner. Wie er recht op heeft, moet dus niet zelf om een korting vragen.
Waar afhalen?
De UiTPAS kan worden afgehaald op verschillende plekken in de stad, waaronder beide vestigingen van deze bibliotheek. Breng zeker je identiteitskaart/ KidsID of een klevertje van de mutualiteit mee.

Wanneer

tot

Waar

Bibliotheek Hasselt Limburg - Dusart
Martelarenlaan 17
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 2,5
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 0,5

Organisator

Bibliotheek Hasselt Limburg - Dusart
Word lid van de bib en spaar punten met je UiTPAS!
UiTPAS Hasselt
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.