Woodman

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

Woodman is het kersverse geesteskind van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman. De gemeenschappelijke factor? Allen zijn het jonge theatermakers met ervaring, ambitie en vooral heel veel goesting om te maken en te spelen.

Laten we hen gewoon zelf aan het woord:

Schrijf u in voor WOODMAN's Lubricant for life seminar 2020 en vind de gebruiksaanwijzing voor het leven. Met ervaringsdeskundigen als gidsen neemt Woodman je mee op een onvergetelijke reis. Na een jaar van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke struggles heeft ons team de toolkit samengesteld die je leven voorgoed verandert. Die je de regie over je bestaan geeft. Wij verkondigen immers geen dogma, prediken geen rigide methode. Hell, we're not your guru! Lubricant for life biedt je een concreet stappenplan ter creatie van je eigen unieke methode. Het gaat om het vinden van je lubricant. Je glijmiddel om het dagelijks bestaan te smeren. Bereid je voor op een avond vol inspirerende speeches, emotionele getuigenissen en bevrijdende doorbraken!
Tot dan!
Liefs,

Tanya, Joke, Matthias en Thomas van het Lubricant team.

Evelien Bosmans en Joke Emmers behoeven al lang geen introductie meer. Thomas Jansens zag je eerder in CCHA met Maelstrom en de pakkende intieme voorstellingen Brief aan mijn kind en Solidariteit.

Matthias Meersman speelde bij o.a. Theater Malpertuis en Bad van Marie, maar je kent hem misschien ook van de vele gastrollen op televisie (Professor T., Vermist, De Ridder…).

Samen maakten de vier reeds You may now kiss the bride en Lost boys. Nu besluiten ze hun krachten formeel te bundelen als Woodman en tweejaarlijks een productie te maken. Het doel: makers en publiek verbinden en mooie, beroerende verhalen vertellen met een beetje magie.

Bijkomende ambitie: van theater opnieuw een echte belevenis maken.

Lees meer

Wanneer

Waar

Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Contact

kaartverkoop@ccha.be

Met

2020 - Lubricant for Life

Organisator

Cultuurcentrum Hasselt
Woodman
Deel deze pagina: