Webinar Welzijn en emoties

  • Cursus of workshop
  • Gezondheid en wellness
Ook in ongewone omstandigheden heeft CM een aanbod op maat. Zo lanceerden we een reeks online sessies. Verschillende gezondheidsthema's komen aan bod die versterkend zijn in deze tijden. Ben je benieuwd welke online sessies wij in petto hebben? Neem een kijkje via www.cm.be/agenda . #samenenvoorelkaar

Wat is "wel- zijn" en welke is de rol die emoties daarin spelen?

De veel geciteerde vers uit de satiren van de Romeinse dichter Juvenalis "mens sana in corpore sano" omschrijft het ultieme verlangen van ieder mens naar een leven van vervulling, harmonie en schoonheid. Om deze wensdroom te realiseren moeten we er in lukken om twee fundamentele voorwaarden op een evenwichtige manier met elkaar te verzoenen, namelijk het voelen en het weten.

Emoties strooien hier vaak behoorlijk wat roet in het eten net als het denken een spelbreker kan zijn. Maar wat zijn emoties eigenlijk, zijn ze hinderlijk en ongrijpbaar of juist nuttig en zinvol om je emotionele intelligentie en zelfbewustzijn te verfijnen? In deze infosessie willen we emoties verduidelijken en bespreekbaar maken maar ook aandacht schenken aan hun invloed op het mentaal en biologisch evenwicht dat de essentie is van het welzijn.

Sprekers: Linda Opheide relatie -en communicatiecoach en Dr. Broos arts.

Hoe werkt het? Schrijf je online in. Op 2 december (de dag vóór de online sessie) krijg je een e-mailtje van ons.
Daarin vind je de deelnamelink. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

in je kot
thuis
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Leeftijd

18+

Reservaties

Contact

wegwijs.limburg@cm.be
011 28 02 80

Organisator

Dienst Gezondheidsbevordering CM Limburg
Webinar Welzijn en emoties
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.