Verbindend communiceren tussen ouders en kinderen

  • Lezing of congres
Iedereen leert praten vanaf een jaar of twee, bij de één is het wat vroeger of later dan bij de ander, maar bijna niemand leert om te communiceren omdat we denken dat praten en communiceren hetzelfde is. Niks is echter minder waar!

En dat maakt communicatie één van de meest uitdagende onderdelen van opvoeding. We vinden het als ouder of begeleider belangrijk dat we gehoord worden, dat er geluisterd wordt. En tegelijkertijd vinden we het ook fijn als onze kinderen leren communiceren en met ons delen hoe het met hen gaat, wat zij nodig hebben.

Tijdens deze sessie staat Fran Delbeke stil bij aantal belangrijke zaken rond communicatie en vooral hoe we dankzij communicatie verbinding kunnen creëren. Samen met jou kijkt ze naar wat we kunnen doen als je kind of als je zelf overmand wordt door emoties en communicatie een stuk moeilijker wordt. Ze staat stil bij het belang van het kijken voorbij het gedrag en wat daar allemaal te ontdekken valt.

Deze online infosessie richt zich specifiek naar ouders van jonge kinderen.

Spreker: Fran Delbeke
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

in je kot
thuis
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 5

Leeftijd

18+

Contact

wegwijs.limburg@cm.be

Organisator

Christelijke Mutualiteit

Links

https://www.cm.be/selfservice/agenda#/activity/12535/detail
Verbindend communiceren tussen ouders en kinderen
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.