Unplugged tour 2022 - Milow

  • Concert
  • Pop en rock
Met zijn warme stem, een gouden gevoel voor melodie en harmonie én songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten van een steeds groter publiek veroveren. Getuige daarvan zijn recente passages tijdens Night of the proms 2018 en in Liefde voor muziek 2019 én het concert van februari 2020 in de Lotto Arena, zijn grootste Belgische zaalshow tot heden.
Sinds You don’t know (2007) en de Europese doorbraak met Ayo technology (2009) won Milow maar liefst 12 MIA’s. Het meest recente zesde album Lean into me luidde al de terugkeer in naar de singer-songwriter sound van zijn beginperiode. Nu keert hij - 16 jaar na debuut The bigger picture - helemaal terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour.
Tijdens deze Unplugged tour worden bekende en minder bekende nummers tot de essentie gestript: uitgepuurde songs met meer ruimte voor tekst en emotie. Omringd door zijn trouwe muzikale compagnons Tom Vanstiphout en Nina Babet neemt Milow ons op de golven van zijn vertrouwde sound mee in zijn wonderlijke universum.
6 jaar na zijn vorige passage - eindelijk, en voor de vierde keer - terug in CCHA!

zang & gitaar Milow & Tom Vanstiphout / backing vocals Nina Babet / © Rachel Schraven
milow.com

Lees meer

Wanneer

tot

Waar

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 34
-25: € 34
+65: € 34
ABO6 : € 34
ABO10 : € 34
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 6,8

Reservaties

Contact

+32 (0)11 22 99 33

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt

Links

https://www.ccha.be/
Unplugged tour 2022 - Milow
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.