Tussen 2 Lijnen met Erwin Mortier - De Onbevlekte

  • Lezing of congres
In het voorjaar van 2020 verscheen de roman 'De onbevlekte', het langverwachte vervolg op Erwin Mortiers' bekroonde debuutroman 'Marcel'. We zijn blij dat we zijn lezing hebben kunnen verplaatsen naar een nieuwe datum!
In 'De onbevlekte' keert Marcel terug naar huis in een laatste poging het verzwegen verleden te doorbreken en uit te vinden waarom hij de naam draagt van zijn aan het oostfront gestorven grootoom. Mortiers vervolg op zijn veelgeprezen en prijswinnende debuutroman 'Marcel' is andermaal een donker familieverhaal, waarin de Vlaamse klei nietsontziend wordt omgewoeld om het duistere verleden aan het licht te brengen. Dit doet Mortier op weergaloze wijze, in zijn verfijnde, suggestieve stijl, waarin geen woord, geen letter, geen komma op de verkeerde plek staat en het wemelt van de trefzekere beelden.
Met deze langverwachte, nieuwe roman over de complexiteit van liefhebben bevestigt Erwin Mortier eens te meer tot de absolute topklasse van de Nederlandstalige literatuur te behoren.
Deze lezing is een verplaatsing van 25.04.20 en gaat omwille van de veiligheidsmaatregels door in het CCHA en NIET in de bibliotheek.

Wanneer

tot

Waar

CCHA
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Leeftijd

16+

Reservaties

Organisator

Bibliotheek Hasselt Limburg - Dusart & cultuurcentrum Hasselt

Links

https://bibliotheek.hasselt.be/ErwinMortier
Tussen 2 Lijnen met Erwin Mortier - De Onbevlekte
cover van het boek De Onbevlekte
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.