Spannend stadsspel The Target in Hasselt - Tijdelijk uitgesteld

  • Begeleide rondleiding
Maak van Hasselt een crime scene met het spannende GPS-spel The Target. Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Zijn doel is eeuwige vrijheid krijgen. Daarvoor moet hij €1.000.000 verzamelen door zo veel mogelijk (virtuele) overvallen te plegen op verschillende locaties in de stad. De politie zit hem meteen achterna en wil hem zo snel mogelijk opnieuw gevangen nemen. Geen gemakkelijke opdracht, aangezien ze slechts om de 6 minuten de locatie van de gangster te zien krijgen. De spelbegeleider zorgt voor het materiaal en leidt het spel in goede banen, jullie zorgen voor de spanning en de actie!

Dit achtervolgingsspel wordt in 3 of 4 teams gespeeld, waarvan 1 gangster-team. Een snelle gangster die in een recordtempo 1 miljoen euro ophaalt? Of een tactisch team dat zich prima weet te verschuilen voor de politie? Eén ding is zeker: de politie zal zijn beste beentje moeten voorzetten!

Dit spannend stadsspel waarbij tactiek en snelheid centraal staan is speelbaar voor groepen van 6 tot 20 personen en heeft een vaste start-en eindlocatie. Wil je toch spelen met een grotere groep? We kunnen perfect meerdere Target-spelen tegelijk opstarten. Meer info en reservaties op www.ichallenge.be of via info@ichallenge.be
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Fruitmarkt
Fruitmarkt
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 20
Minimumprijs per groep: € 200
Jeugdgroepen: € 12

Leeftijd

12+

Reservaties

Contact

+32 478 07 66 79

Organisator

iChallenge
Spannend stadsspel The Target in Hasselt - Tijdelijk uitgesteld
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.