Sneeuwwitje, de musical

  • Theatervoorstelling
  • Musical
‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, De Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij, als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke en is understudy voor de Koningin.

Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen, Nando Tilkin, Jens Sauviller en Zoë Guisson vervolledigen de cast.
Lees meer

Wanneer

  • tot
  • tot
  • tot

Waar

Ethias Theater
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 23

Reservaties

Organisator

Deep Bridge

Links

https://deepbridge.be/shows/sneeuwwitje/
Sneeuwwitje, de musical
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.