Sandwichgeneratie over de balans tussen zorgen voor anderen en zelfzorg

  • Lezing of congres
Heb jij kinderen die nog rekenen op jouw hulp, kleinkinderen waarop je past, en/of ouders die meer en meer beroep doen op jou?
Voel jij je soms ook letterlijk “gesandwiched” tussen de “oudere” en de “jongere” generatie, geklemd tussen allerlei verwachtingen en noden die vanuit die omgeving op je afkomen?
Op een duur voel je je crisismanager, oppas, klusjesman en verlies je jezelf maar ook de relatie met de ander uit het oog.

Hoe kan je omgaan met deze verwachtingen, de tegenstrijdige gevoelens, je eigen behoeften en hoe kan je daarin bewust keuzes gaan maken.
Tijdens deze infosessie kijken we hoe je de balans kan bewaken tussen zorgen voor anderen en zorgen voor jezelf.

Over de gastspreker:
Erna Claes is doctor in de psychologie en zij heeft na 10 jaar ervaring in de gezondheidszorg in 2004 de overstap gemaakt naar Fenrir Consult als Verantwoordelijke Training.
Naast project-coordinatie staat zij voornamelijk in voor de ontwikkeling, organisatie en begeleiding van sessies mbt professionele en persoonlijke vaardigheden (gedragsverandering, communicatie, zelfkennis en persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, perfectionisme,…)

De lezing wordt georganiseerd door S-Plus in samenwerking met De Voorzorg Limburg.
Lees meer

Wanneer

Waar

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 5
S-Plus leden: gratis

Leeftijd

18+

Reservaties

Contact

011/27.83.00

Organisator

S-Plus Limburg

Links

https://www.s-plusvzw.be/
Sandwichgeneratie over de balans tussen zorgen voor anderen en zelfzorg
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.