Q-rius to taste : Gepersonaliseerde smaakvolle rondleidingen in Hasselt

  • Begeleide uitstap of rondleiding
  • Geschiedenis
Q-rius is dé specialist van de gepersonaliseerde smaakvolle rondleidingen, fietstochten en op maat gemaakte uitstappen. Onze toffe en ervaren gidsen zorgen voor een onvergetelijk en origineel stadsbezoek. Een combinatie van bijzondere verhalen en heerlijke stops.
Geniet van een rondleiding met bedrijfspartners, collega's, familie, vrienden en kennissen, volledig aangepast aan uw wensen, waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Naargelang het budget stoppen we in restaurants, cafés, winkeltjes, … Dit kan op alle mogelijke manieren: en/of te voet, met de fiets, de boot, paardentram, koets, … Al het voorgaande kunnen we combineren en stemmen we af op uw beschikbare tijd naar vorm, inhoud en budget. De rondleiding duurt minimum 1.5 uur, maar kan uitgebreid worden en zelfs een volledige dag in beslag nemen.We starten vanaf een budget van 15 euro per persoon. Vanaf 50 euro per persoon kunnen we al een rondleiding van minimum 3 uur organiseren waarin bv. restaurant-stops zijn verwerkt.
Bron: UiTinVlaanderen.beBron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Altijd open

Waar

Bibliotheek Hasselt Limburg (Dusart)
Martelarenlaan 17
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 15

Contact

info@q-rius.be
0470 974 803

Organisator

Q-rius

Links

http://www.q-rius.be
Q-rius to taste : Gepersonaliseerde smaakvolle rondleidingen in Hasselt
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.