Pop-uptuin Capucienenplein Vlam

  • Festiviteit
Kom je nazomeren in de pop-uptuin in Hasselt?
Een groene oase in een bruisende stad.

Zet alvast je strohoed op en trek je slippers aan: in september wordt het centrum van Hasselt een groene oase van ontmoeting en ontspanning.

Vanaf woensdag 1 september tot en met woensdag 30 september kan je in de pop-uptuin op het Capucienenplein volop uitblazen. Aperitieven. Genieten. Of gewoon languit nietsdoen. Want professionele tuinaannemers planten er een uniek en rustgevend concept neer, in naam van het klimaat en de biodiversiteit. Een tijdelijke hotspot, een groene ontmoetingsplek, en dé uitvalbasis voor heel wat zomerse activiteiten – een workshop steltlopen, een yogasessie of een frisse apero? Dat kies je helemaal zelf.

Check onze activiteitenkalender, neem je agenda erbij en plan nu al je eerste (tweede, derde …) bezoekje. Geen zin in een activiteit? Je kan er ook heerlijk luieren. Kom gewoon even langs. En breng je vrienden (van vrienden van vrienden), je buurvrouw, je familie of je collega’s mee om samen de zomer nog even vast te houden.

Tot op 1 september?
Meer info: www.tuinaannemer.be/ontdek-de-pop-tuinen/hasselt
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Capucienenplein
01
3500 Hasselt

Links

http://www.tuinaannemer.be/ontdek-de-pop-tuinen/hasselt
Pop-uptuin Capucienenplein Vlam
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.