Pop-up raamexpo Jacques & Lise

  • Tentoonstelling
  • Meerdere kunstvormen
Duik mee in de leefwereld van Jacques & Lise met een verrassende pop-up raamexpo in een leegstaand etalageraam. Zo ontdek je tijdens De Illustratieroute nog méér illustratie!

Jacques & Lise

Jacques Maes (1984, Diest) en Lise Braekers (1987, Bree), of kortweg Jacques & Lise, zijn gek op vintage spulletjes, tekenen, vinylplaten en … elkaar! Ze zijn graphic designer van opleiding. Geleidelijk aan liepen hun afzonderlijke opdrachten meer en meer in elkaar over en gingen ze als creatief duo aan de slag.

Bij deze bijzondere raamexpo kruip je in het hoofd van de illustratoren: je ontdekt hun inspiratie, schetsen, try-outs en story boards. Met objecten uit hun boeken geven Jacques & Lise de toeschouwer een unieke inkijk in de wereld die ze creëren in hun boeken.

Adres pop-up expo: Havermarkt 16, 3500 Hasselt

De Illustratieroute is een initiatief van Villa Verbeelding met de steun van de stad Hasselt. De twee raamexpo's kan Villa Verbeelding realiseren dankzij de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse Overheid. Het is een nieuw, laagdrempelig alternatief om gratis en veilig van illustratie te genieten. Bovendien geeft Villa Verbeelding jonge illustratoren een bijkomende kans om hun werk te tonen en grijpen we leegstand in de stad aan om prentenboekillustratie meer zichtbaarheid te geven en tegelijk de stad te verfraaien.
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Verschillende locaties in Hasseltse binnenstad
/
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Contact

info@villaverbeelding.be

Organisator

Villa Verbeelding

Links

http://villaverbeelding.be
Pop-up raamexpo Jacques & Lise
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.