Pianomuziek voor beginners: Bach

  • Lessenreeks
  • Kunst en kunsteducatie
Geen kenner van klassieke muziek of muziek voor piano? Maar wel nieuwsgierig? Op verschillende zondagmiddagen organiseren we lezingen, begeleid door Waldo Geuns aan de piano. Iedere keer met een andere invalshoek en op een andere plek in Limburg. Dit keer Johann Sebastian Bach. 

Als je alle muziekwerken van Johann Sebastian Bach wilt spelen, dan kom je niet toe met één mensenleven. Het aantal composities dat hij ons nalaat is zonder meer indrukwekkend. We weten ondertussen hoe en wanneer hij dat allemaal heeft kunnen neerschrijven. Wat wel raadselachtig blijft zijn de vele symbolische en wiskundige spitsvondigheden in zijn muziek. Zijn deze vaak verborgen boodschappen voor hem een spel of was het hem ernst?
Zijn al die raadsels in Bachs muziek toevalligheden of niet? Waldo Geuns ontrafelt van aan de piano de mysteries en vertelt ons meer over Bachs genialiteit aan de hand van enkele van zijn onsterfelijke meesterwerken.

In samenwerking met Piano's Driessen

Begeleiders: Waldo Geuns
Lees meer

Wanneer

  • zondag 20 maart 2022 van 17:00 tot 19:00

Waar

Bol & Orchestra
34 Thonissenlaan
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 11
Kortingsprijs: € 7
Verhoogde tegemoetkoming: € 2,2
Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 2,2
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 2,2

Reservaties

Contact

info@avansa-limburg.be
011 56 01 00

Organisator

Avansa Limburg vzw

Links

https://avansa-limburg.be
Pianomuziek voor beginners: Bach
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.