Openingsfeest Jeugdboekenmaand 'Helden en schurken'

  • Opendeurdag
Zet zondag 20 februari in je agenda, want dan geven we het startschot van de Jeugdboekenmaand en openen we de nieuwe tentoonstelling van de Academie feestelijk. Je bent van 10u tot 13u welkom in BHL Dusart. Er valt heel wat leuks te beleven…
Zo geven de juffen van de Academie enkele creatieve workshops. Theater Hutsepot brengt poëtisch verteltheater met poppen en verhalende muziek. Draai aan het ‘Rad van Fortijn’ vol verhalen, liedjes en melodietjes van Stijn Moekaars.
Op voorhand inschrijven is niet nodig.

In maart 2022 is het thema voor Jeugdboekenmaand 'Helden en schurken'. We hebben het over dappere helden en bange helden, superhelden en huis-tuin-en-keukenhelden, helden met wapens en helden met woorden. Maar één ding staat vast: zonder held geen verhaal. En wat is een held zonder schurk? Zonder vijand, zonder pestkop, zonder spoken in zijn hoofd? Verhalen hebben hun helden en schurken nodig. En mensen hebben hun verhalen nodig.
Lees meer

Wanneer

  • zondag 20 februari 2022 van 10:00 tot 13:00

Waar

Bibliotheek Hasselt Limburg (Dusart)
Martelarenlaan 17
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Organisator

Bibliotheek Hasselt Limburg

Links

https://bibliotheek.hasselt.be/openingsfeestjbm
Openingsfeest Jeugdboekenmaand 'Helden en schurken'
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.