O O O (8+) - De Maan

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater
Een overdreven huilserenade. Een kus van beton. Gillende schoenen. Een gigantisch hoofd vol miserie. Slappe armen en de slappe lach. In O O O staat emotie centraal.  

Op een rond platform gaan 4 spelers op zoek naar wat ze voelen, maar niet altijd even goed in woorden kunnen uitdrukken. In verschillende korte acts brengen ze een ode aan onze innerlijke wereld. Ze maken visuele gedichten die recht naar je hart gaan, die ontroeren en tegelijk doen lachen. 

In O O O wordt mislukken poëzie, melancholie humor en worden emoties gepresenteerd als kunstwerken. Een voorstelling als een ode aan de kwetsbare kant van de mens.

O O O brengt de wereld van DE MAAN en van theatermaker Jef Van gestel samen in één beeldenwereld. Jef studeerde in 2004 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij maakte en speelde voorstellingen bij fABULEUS, tg Max en KOPERGIETERY, maar we kennen hem vooral van het heerlijk absurde gezelschap Tuning People. Hun voorstelling Leeghoofd werd geselecteerd voor Het Theaterfestival en Voetbal op hoge hakken won de VSCD-Mimeprijs.

Klaar voor een avondje speels, fantasierijk spel waar het plezier alle kantjes opspat en de hoekjes er lichtjes afgereden worden? Stip dan deze voorstelling met 5 sterren aan in je agenda!

regie Jef Van gestel / spel Joke Emmers, Lars Brinkman, Roel Swanenberg & Jonathan Linga / figuren Jef Van gestel, Katinka Heremans & Paul Contryn / muziek Ruben Nachtergaele / kostuums Wim Muyllaert / decorontwerp Stéphane Vloebergh / lichtontwerp Dominique Defossez / © Diego Franssens
demaan.be
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 12
-25: € 10
+65: € 12
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 2,4

Reservaties

Contact

+32 (0)11 22 99 33

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt

Links

https://www.ccha.be/
O O O (8+) - De Maan
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.