Mode & accessoires Workshops

  • Lessenreeks
  • Mode
Aan de oevers van de Hasseltse blauwe boulevard biedt de Mode incubator Accessoires Hasselt, MIA•H, plaats aan jonge, innovatieve bedrijven bij hun opstart of groei tot waardige spelers in het accessoire- en modevakgebied. MIA·H is een initiatief van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en stad Hasselt zag het licht in November 2017.

Bij MIA·H maken bewoners en bezoekers gebruik van het maaklabo, de flexplekken en de vergaderruimtes, maar ook van coaching, begeleiding en een uitgebreide expertise. MIA·H wil een plek zijn waar mensen elkaar motiveren en sturen. We willen cross-overs initiëren & een springplank naar professioneel ondernemen zijn.

Omgeven door een web van professionele kennis en ondersteuning kan de starter groeien in zijn eigen business verhaal. Deze synergie van kennis, starter en mentorship zijn van vitaal belang. Ze zijn als zuurstof om je als starter te positioneren in een mode en accessoires zakelijke omgeving. We streven naar een continue verbetering van ons eigen kunnen en willen dit ook doorgeven aan anderen. We dagen mens en machine uit om samen iets te realiseren. Om onze kennis over te brengen organiseren we constant workshops en infosessies. Hier leer je met de machines uit ons Maaklabo werken, leer je nieuwe technieken of realiseer je je eigen product.

MIA•H heeft een gevarieerd aanbod workshops voor groepen en individuen. Met deze workshops willen we professionelen bijscholen, informeren en inspireren over computergestuurde machines en ambachtelijke technieken, maar ook richten we ons tot niet-professionelen met een interesse in deze technieken en/of producten. De workshops zijn ter promotie van lokaal produceren en bewustmaking van de lokale maakindustrie voor het grote publiek. We zorgen zo voor een kennisverspreiding en stimuleren experimenteren vanuit onze machines om tot innovatie binnen het mode & accessoires vakgebied te komen.

Ons interne workshop programma is gevarieerd en kan ten alle tijden ingepland worden. Zowel individuen als groepen kunnen deelnemen. Afhankelijk van de noden kunnen we in samenspraak met u de workshop aanpassen.

- Care, repair & rewear: herstellen en personaliseren met de borduurmachine. 2U – 15€ p.p.

- MIA•Hanger: lasergraveer je eigen foto. 3u – 25€ p.p.

- Hasselts Monument: Druk een Hasselts monument met transferpers. Locatie X of MIA•H: 3u – 15€/T-shirt + 1,5€/monument

- SMUK SIERAAD: minitrip rond het MAAKLABO. 4u – 40€ p.p.

- Lederen Buideltasje: Leder in heden en verleden. 65€ p.p. – 4u

- MIA•Handtas: reis rond het maaklabo. 75€ p.p. – 8u

Wil je niet direct een workshop volgen maar gewoon een kennismaking met MIA•H en haar werking, dan geven we ook rondleidingen. Deze kunnen ingepland worden op vraag en kunnen afhankelijk van de interesses toegespitst worden op het maaklabo met eventueel een demonstratie van een aantal technieken.

Heb je interesse of vragen, neem dan contact op via de vermelde contact- en reservatie-informatie.
Lees meer

Wanneer

Altijd open

Waar

Mia-H Modeincubator Hasselt
Kempische Kaai 85
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 15

Contact

info@mia-h.be
011691190

Organisator

Mia-H, mode-incubator Hasselt

Status

Gaat door

Links

http://www.mia-h.be
Mode & accessoires Workshops
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.