Manga en Cosplay Festival

  • Festival
  • Kunst en kunsteducatie
Op 3 en 4 september gaat het Manga en Cosplay Festival terug door in de Japanse Tuin. Dan staat de Japanse Tuin helemaal in het teken van je favoriete superhelden, manga en anime karakters, en videogame personages.
TICKETS dien je online te reserveren via www.japansetuin.be

Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een catwalk aanwezig in de Tuin waarop cosplayers hun kostuums kunnen tonen. Ook is de Japanse Tuin in de zomer een van de mooist denkbare fotolocaties. Van het ceremoniehuis tot de warme zomerzon tovert de Japanse Tuin zich om naar een grote set om de mooiste plaatjes op te schieten.

Tijdens het Manga en Cosplay Festival komt de magie achter deze karakters tot leven in de Japanse Tuin. Of je jezelf nu voor het eerst in kostuum hijst of een doorgewinterde cosplayer bent, iedereen is welkom om deel te nemen aan de activiteiten dit weekend. En net zoals de rest van het seizoen is toegang tot de Tuin gratis voor bezoekers in cosplay.

Elk jaar komen cosplay fans samen in de Japanse Tuin om hun passie te delen met het publiek. Een geschiktere plek is er eigenlijk niet, want zelfs het begrip cosplay, een combinatie van de woorden “costume” en “play”, komt uit Japan. Ook zijn veel van de populairste kostuums gebaseerd op Japanse media.
Lees meer

Wanneer

  • zaterdag 3 september 2022 van 10:00 tot 17:00
  • zondag 4 september 2022 van 10:00 tot 17:00

Waar

Japanse Tuin
Gouverneur Verwilghensingel 23
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 6
Senioren 65+, groepen van meer dan 15 personen: € 4,5
Studenten met studentenkaart: € 1
Kinderen tot 12 jaar; UiTpas Hasselt; Lerarenkaart; cosplay; Riebedebie pas: gratis
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 1,2

Contact

japansetuin@hasselt.be
011 23 96 66

Organisator

Japanse Tuin

Links

http://www.japansetuin.be
Manga en Cosplay Festival
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.