Livestream: Beginnen na je studies

  • Lezing of congres
  • Persoon en relaties
Wat doe je met je eerste loon? Ga je een woning kopen of huren? En hoeveel mag dat kosten? Ga ik kunnen sparen met een minimumloon? Kortom: wat mag je verwachten van het échte leven? Samen met onze specialisten gaan we je hier tijdens een livesessie alles over vertellen. We geven je praktische handvaten, maar ook de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen.

Goeroe van het Geld en bekende tv-kop, Paul D’Hoore, komt als eerste aan de beurt. Als Belgiës bekendste financieel journalist weet hij alles over sparen en beleggen.
Daarna zal niemand minder dan Sven Damen haarfijn uitleggen hoe het nu zit met huren en kopen. Als professor is hij gespecialiseerd in dit thema en hij kan je dus perfect vertellen wanneer het verstandig is om een woning te kopen en hoeveel dat nu eigenlijk echt kost. En wat doet die notaris eigenlijk? Stel professor Damen al je vragen.
Als afsluiter ontdekken we met Carl Geubbelmans dit nieuwe hoofdstuk in je leven. Wat betekent het voor jou om op je eigen benen te staan en welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? Carl begeleidt elke dag mensen op zoek naar zingeving en betere mentale weerbaarheid in het huisvandeMens Lommel.

Elke sessie duurt een kwartier en wordt gevolgd door een Q&A. We zorgen ook voor een chat zodat je zowel onderling als met de organisatie in gesprek kan gaan.
Afspraak op dinsdag 11/5 om 19u.
=> www.vrijzinniglimburg.be/livestream

Studenten mogen zich alvast inschrijven via hasselt@demens.nu.
Op die manier krijgen ze nog een update en een herinnering aan het evenement. Maar het is niet noodzakelijk. De link zal ook vrij gedeeld en verspreid kunnen worden.
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Vrijzinnig Punt
A. Rodenbachstraat 18
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Leeftijd

16+

Contact

Hasselt@deMens.nu

Organisator

Vrijzinnig Limburg

Links

http://www.vrijzinniglimburg.be/livestream
Livestream: Beginnen na je studies
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.