Leven in de stokerij: fijnstook

  • Eten en drinken
Het Jenevermuseum maakt zijn eigen jenevers en likeuren volgens aloud recept in een authentieke laat-19de-eeuwse, vroeg-20ste-eeuwse stookinstallatie.
Kom het zelf meebeleven met onze meester-stoker en leerling-stoker!

Na de ruwstook en de vaststelling door de beambten van Douane & Accijnzen is tijd voor de tweede stookbeurt of "fijnstook" in de alambiek. Nu meer dan ooit spelen het vakmanschap en de ervaring van onze meester-stoker een cruciale rol in het productieproces van jenever. Waarom juist, dat kan je zelf komen ontdekken. Onze meester-stoker vertelt het je met veel plezier.
In 2019 en 2020 wordt onze meester-stoker elke dinsdag en vrijdag bijgestaan door onze leerling-stoker.

Al deze data zijn steeds onder voorbehoud!
Houd de website in de gaten voor eventuele wijzigingen
Lees meer

Wanneer

  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot

Waar

Jenevermuseum
Witte Nonnenstraat 19
3500 Hasselt

Contact

jenevermuseum@hasselt.be
+32 (0) 11 23 98 60

Organisator

Jenevermuseum

Links

https://www.jenevermuseum.be
Leven in de stokerij: fijnstook
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.