Leven in de stokerij: bottelen

  • Eten en drinken
Het Jenevermuseum maakt zijn eigen jenevers en likeuren volgens aloud recept in een authentieke laat-19de-eeuwse, vroeg-20ste-eeuwse stookinstallatie.
Kom het zelf meebeleven met onze meester-stoker en leerling-stoker!

Als onze moutwijn na minstens 6 maanden rijping afgewerkt is tot jenever, wordt die afgevuld of gebotteld in de gekende blauwe kruikjes van het Jenevermuseum.

Al deze data zijn steeds onder voorbehoud!
Houd de website in de gaten voor eventuele wijzigingen
Lees meer

Wanneer

  • tot
  • tot
  • tot
  • tot

Waar

Jenevermuseum
Witte Nonnenstraat 19
3500 Hasselt

Contact

jenevermuseum@hasselt.be
+32 (0) 11 23 98 60

Organisator

Jenevermuseum

Links

https://www.jenevermuseum.be
Leven in de stokerij: bottelen
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.