Leer programmeren met CodeFever in Hasselt - CodeKraks Level 1 (10-12 jaar)

  • Cursus of workshop
  • Computer en techniek
Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om ‘de binnenkant’ van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Dat is niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later. Leren programmeren is dé basisvaardigheid van de toekomst. Het wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd.

Per level van 10 lessen leren we je de basisconcepten van programmeren en krijg je zo de '21st century skills' mee! Hoe meer levels je volgt, des te slimmere programmeur je uiteraard wordt!

Gespecialiseerde leerkrachten (ICT-leerkrachten of programmeurs) leren je al spelenderwijs, op een leuke en coole manier, de spannende wereld van programmeren ontdekken. Je kan ook altijd thuis verder oefenen op ons online leerplatform met leuke digitale spelletjes te maken en te spelen.

Inschrijven voor deze lessenreeks kan via www.codefever.be. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 12? Dan krijg je een fiscaal attest van 11,20 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 112 euro.
Lees meer

Wanneer

tot

open op:

  • Zaterdag van 11:00 tot 12:30

Waar

School Kindsheid Jesu
Kempische Steenweg 400
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 240

Leeftijd

10+

Reservaties

Organisator

CodeFever VZW

Links

http://www.codefever.be
Leer programmeren met CodeFever in Hasselt - CodeKraks Level 1 (10-12 jaar)
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.