KunstRoute

  • Fiets- of wandelroute
Hasselt staat sinds jaar en dag bekend als stad van de smaak, waar mode en gastronomie goesting geven om de stad te bezoeken. Maar je kan je er net zo goed laten verrassen door het rijke aanbod aan actuele kunst. Zo is er het gloednieuwe Z33 – Huis voor Actuele Kunst, Design & Architectuur – dat internationaal hoge ogen gooit. Denk ook aan kunst in de publieke ruimte, zoals ‘Batapillo’ van Panamarenko en ‘Het Waterpad’ van Piet Stockmans, of kunstgalerieën en ateliers die her en der oppoppen. Daarnaast is er eveneens de bloeiende Hasseltse street art scene, met meer dan 80 werken die verspreid zijn in de stad, én de unieke illustratiekunst in Villa Verbeelding, waar woord en beeld elkaar versterken.

Ontdek wat Hasselt te bieden heeft tijdens de KunstRoute, een blikverruimende wandeling langs kunst in de stad. Laat je leiden via drie thema’s: street art, beeldende kunst en illustraties. Je kan de KunstRoute gratis afhalen bij Visit Hasselt, Maastrichterstraat 59 of download hem gratis via onderstaande link.

https://www.visithasselt.be/sites/visithasselt/files/2021-11/DEF_KunstRoute_map_web.pdf
Lees meer

Wanneer

Volzet of uitverkocht

Waar

Visit Hasselt
Maastrichterstraat 59
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Leeftijd

18+

Contact

11 23 95 40

Links

https://www.visithasselt.be/nl/kunstroute
KunstRoute
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.