Krokusfestival aka Zonnebloemfestival

  • Festival
  • Meerdere kunstvormen
De 24ste editie van het Krokusfestival is anders dan anders. We verwisselen de krokussen even voor de zonnebloemen en pendelen tussen CCHA, het stadspark, De Nieuwe Zaal, natuurdomein Kiewit, het voormalige VDAB-gebouw, de binnenstad en de tuin van de Minderbroeders.

Voor deze bijzonder editie hebben we de randprogrammering, de workshops en alle activiteiten die te veel mensen te dicht bij elkaar brengen, geschrapt. Dus geen kloppend festivalcentrum in een druk CCHA, maar wel veel leuke activiteiten verspreid over meerdere plaatsen in de stad.

Een festival op locatie dus, soms binnen en vaak buiten, maar altijd met strikt respect voor de geldende veiligheidsmaatregelen.

Krokus aka ZONNEBLOEMFESTIVAL verwelkomt niet minder dan 19 gezelschappen met heerlijk speelse voorstellingen voor iedereen vanaf 3 jaar. Daarnaast is er een spannende robot-workshop (met tentoonstelling!) en de fantastische expo van illustratrice Rebecca Dautremer.

Anders als festival, even veel genieten: dat is Krokus aka ZONNEBLOEMFESTIVAL, van vr 27 t/m zo 29 augustus 2021! Ontdek het volledige programma op krokusfestival.be en/of volg de facebookpagina van Krokusfestival!
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Reservaties

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Krokusfestival aka Zonnebloemfestival
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.