Kinder-kunstatelier - Tijdelijk uitgesteld

  • Cursus of workshop
  • Creativiteit
Wat je mag verwachten

Een atelier vol creatieve materialen en ideeën + een spontane dame als begeleider = een inspiratiebron voor kinderen om zich expressief te uiten.
Het grote verschil met de tekenacademie? We willen graag dat de kinderen zich creatief kunnen uiten op hun manier, ieder zijn eigen weg zoeken in de aangeboden materialen en opdrachten. Een unieke en originele vormgeving vanuit het kind zelf. Voor kinderen die graag hun eigen ideeën werkelijkheid willen laten worden.
Wat met de kinderen die geen inspiratie hebben? Ons atelier biedt heel veel mogelijkheden, maar vooral geborgen- en gezelligheid, dit in combinatie met een inclusieve werking en aandacht voor ieder zijn mogelijkheden ongeacht beperkingen of ‘bijzonderheden’.
Een kleine groep zorgt ervoor dat we een parcours kunnen begeleiden waar elk kind zich goed bij voelt.

Onze bezieler van Bazarts, Inge Vanhoof, neemt deze begeleiding op zich. Het wordt naast een creatief avontuur ook een namiddag vol plezier, zottekes doen, al eens een spel..

Doelgroep: 1e tot 6e leerjaar

Info over gratis proefles, prijzen en data via de link website
Lees meer

Wanneer

tot

open op:

  • Woensdag van 15:45 tot 17:45

Waar

Hangar Bazarts
Lummense Kiezel 68b
3510 Kermt (Hasselt)

Prijs

Basistarief: € 50

Leeftijd

6+

Reservaties

Contact

info@bazarts.be

Organisator

Bazarts vzw
Kinder-kunstatelier - Tijdelijk uitgesteld
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.