Jessica Wilson & Iene Mesotten - Tijdelijk gesloten

  • Tentoonstelling
  • Fotografie

We leven in tijdens van iPhone-foto’s en selfies. Hoe vaak nemen ouders geen foto’s van hun kinderen, gevraagd of niet gewild of niet? Ze worden gevraagd om ‘naturel’ te poseren, te lachen, naar broer of zus te kijken, dichterbij te staan, iets leuker te poseren… 

I see you like this draait de rollen om en geeft kinderen de kans om hun ouders te zien door de lens van hun eigen ver-beelding. 

De Australische kunstenares Jessica Wilson bedacht een uitdagend maar eerlijk concept waarin ze ouder en kind de ruimte geeft om te experimenteren met die bijzondere band die aan de basis ligt van ons aller identiteit. In dit project wordt aan kinderen de kans gegeven om hun ouder(s) te observeren en te portretteren zoals zij ze ‘ervaren’ en wordt aan ouder(s) de ervaring gegeven om te zien hoe ze gezien worden door hun kind(eren). 

Tijdens het Krokusfestival 2019 werkte Jessica Wilson samen met fotografe Iene Mesotten voor de realisatie van de Hasseltversie van dit project. In de straat van CCHA stellen we een selectie van deze speelse beelden tentoon als waren ze an sich inderdaad ook een ‘playground’.  

Wanneer

tot

Waar

Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Contact

kaartverkoop@ccha.be

Met

I see you like this/Zo zie ik je

Organisator

Cultuurcentrum Hasselt
Jessica Wilson & Iene Mesotten - Tijdelijk gesloten
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.