Graffiti

  • Cursus of workshop
  • Creativiteit
Heb je je altijd al afgevraagd hoe je zelf ‘een piece’ kan ontwikkelen en spuiten? Dan is de vorming graffiti iets voor jou.

We voorzien een eerste kennismaking met graffiti waarbij we je leren hoe je omgaat met de spuitbus, hoe je er mee tekent, schildert en stencils/sjablonen gebruikt.
Leerlingen laten spuiten in de klas is natuurlijk niet mogelijk, we geven je daarom praktische tips om aan de slag gaat op de speelplaats. We voorzien kant en klare opdrachten zoals space art, werken met negatieve sjablonen, … met aandacht voor klasorganisatie.

We combineren opdrachten: spuiten op ondergronden in acryl, handig om in grotere klassen de leerlingen beurtelings te laten spuiten.

Naast graffiti als kunst en techniek, kijken we ook naar grote street artist van over de hele wereld en ontdekken we hoe die de leerlingen kunnen inspireren in de klas met potlood en stift.

Deze vorming geeft je praktische antwoorden op: hoe laat je leerlingen werken met een spuitbus, waar koop je betaalbare spuitbussen hoe begin je er aan. Je leert leuke en korte opdrachten die handelen over het gebruik van sjablonen, perspectief, kleuren… Maar deze vorming geeft je vooral de mogelijkheid alles zelf te ontdekken en het plezier te beleven in open air creatief te zijn!

Wat neem je mee naar huis?
Veel inspiratie, tips & tricks, leuke en korte opdrachten om je leerlingen op een veilige manier met een spuitbus aan de slag te laten gaan.

Inbegrepen: een zelfgemaakte lunch, tussendoortjes, koffie, thee en water.

Doelgroep: secundair onderwijs
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Hangar Bazarts
Lummense Kiezel 68b
3510 Kermt (Hasselt)

Prijs

Basistarief: € 105

Leeftijd

18+

Reservaties

Contact

info@bazarts.be

Organisator

Bazarts vzw
Graffiti
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.