Gezinswandeling: Dierensafari

  • Route
Hoe groot is de kans dat je in Hasselt in één wandeling een neushoorn, koala, dolfijn of hert tegen het lijf loopt? Groot! Tijdens de paasvakantie organiseren Huis van het Kind en Jeugddienst Hasselt namelijk twee safari’s voor gezinnen met kinderen van 0 tot 8 jaar: één in het Stadspark én één in de buurt.

Ga voor je vertrekt eens kijken op de website: daar vind je leuke knutseltips voor een verrekijker of een dierenmasker dat je mee op pad kan nemen.

Neem je schatkaart en trek naar het Stadspark! Ga op zoek naar de 8 dieren die er zitten verstopt. Vul de eerste letter van elk dier in op het strookje aan de schatkaart en ontdek zo waar je een leuke verrassing kan afhalen (zo lang de voorraad strekt). Wie weet wint jouw gezin wel de hoofdprijs die bestaat uit een goodiebag, een hangmat en een gezinsabonnement voor Bokrijk!

Woon je in Hasselt en ga je liever op wandel in je eigen buurt? Ook daar kan je dieren spotten aan de ramen! Zijn er nog niet veel dieren te zien in jullie straat? Roep je buren dan op om een kleurplaat te downloaden op de website en voor het raam te hangen. De zoektocht wordt nóg leuker met de opdrachten voor onderweg die je ook op de website kan downloaden. Dierenpret verzekerd!

Veel safarifun, en maak er een leuke paasvakantie van!
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Stadspark - Kunstlaan
Kunstlaan
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Organisator

Huis van het Kind Hasselt

Links

http://www.hasselt.be/dierensafari
Gezinswandeling: Dierensafari
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.