Geannuleerd - Vertelling 'Tjif en Tjaf' door Lieve Joos

  • Theatervoorstelling
  • Figuren en poppentheater
Tjif is een beestje dat tot in het diepst van zijn veren verliefd wil zijn. Hij gaat op zoek naar het ideale vrouwtje. Daarbij klopt hij aan bij verschillende dieren zoals een kikker, een eekhoorn, vlinders totdat hij Tjaf ontmoet… Het is een lief verhaal met handpoppen dat buiten verteld wordt midden in de mooie natuur van Kiewit. Helemaal cornonaproof, je hebt enkel een dikke jas nodig en misschien een dekentje.
Heb je zin om in het herfstverlof een leuke namiddag door te brengen met je kinderen of je kleinkinderen dan ben je op 4 november welkom in Kiewit.
Vanwege de coronamaatregels vragen we je om in te schrijven. De eerste vertelling begint om 13 uur 30. Om ervoor te zorgen dat iedereen goed kan zien en horen en op veilige afstand van elkaar zit, zullen er meerdere vertelbeurten plaats vinden. Bij de inschrijving krijgt u het tijdstip van de vertelbeurt die u kan bijwonen.
Na de vertelling mogen de kinderen onder begeleiding onze geitenweide binnen om de geitjes te aaien.
Verplicht inschrijven via mail.
€2/deelnemer

Wanneer

tot

Waar

Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 2

Leeftijd

4+

Reservaties

Contact

011/23 99 99

Organisator

Stedelijk Domein Kiewit

Links

http://www.domeinkiewit.be
Geannuleerd - Vertelling 'Tjif en Tjaf' door Lieve Joos
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.