GEANNULEERD - Laïs zingt kleinkunst

  • Concert
  • Pop en rock
Tot vreugde van velen en met frisse zin en grote geestdrift nemen de dames van Laïs terug hun toevlucht tot het Nederlands. Want de moedertaal kruipt waar zij niet gaan kan, en de wereld van de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst is rijk en veelzijdig, op het mateloze af zelfs. Met deze tour deelt Laïs haar hoogstpersoonlijke lievelingsliedjes met het publiek. 

Laïs brengt liedjes uit andere tijden, klank geworden herinneringen, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als Boudewijn de Groot, Herman van Veen en Willem Vermandere, evenals liedjes van reeds onsterfelijk geworden artiesten als Ramses Shaffy en Wannes Van de Velde. Maar ook nummers van de nieuwe generatie - denk aan Eefje De Visser en Ellen Schoenaerts - worden voorzien van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbaarlijke Laïs-toets.

Na de Kleinkunst tour in ‘grote’ bezetting van het voorjaar van 2018, kiest Laïs voor dit najaar voor een ‘intiemere’ vorm met Tom Theuns, Wim De Busser en Esther Lybeert als hun compagnons de route.zang Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts & Esther Lybeert / zang & gitaar Tom Theuns / toetsen Wim De Busser / © Koen Bauters
lais.be

Wanneer

tot

Waar

Sint-Quintinuskathedraal
Vismarkt
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 22
-25: € 22
+65: € 22

Reservaties

Contact

+32 (0)11 22 99 33

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt

Links

https://www.ccha.be/
GEANNULEERD - Laïs zingt kleinkunst
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.