For the time being - Schweigman& & Slagwerk Den Haag

  • Theatervoorstelling
  • Mime en bewegingstheater
We hebben het druk, we rennen, vliegen… en er blijft geen tijd over om stil te staan bij wat er om ons heen gebeurt. Is er een manier om toch die pauzeknop in te drukken? In For the time being voert Schweigman& een spel met onze ruimte- en tijdsbeleving. Maak je op voor een beeldende ervaring waar je - letterlijk - middenin het gebeuren zit!

Schweigman& maakt al jaren woordeloos, beeldend en muzikaal theater waarin de zintuigen op scherp worden gezet. Poëtische belevenissen waarin de toeschouwer wordt teruggeworpen op zichzelf. Door onze traditie om ook naar de Nederlandse theaterwereld te kijken is Boukje Schweigman geen onbekende in CCHA. We plaatsten haar woordeloze intrigerende wereld al eerder in de kijker tijdens Universum Schweigman& met de voorstellingen Tussen, Hoek, Wervel en Benen. 

We zijn verheugd om het gezelschap nu opnieuw te verwelkomen met For the time being, winnaar van de VSCD-Mimeprijs in 2018. Het stuk was eerder al te zien in Nederland, Zwitserland, Denemarken, Engeland en nu voor het eerst in België. Het moment dus, om deze bijzonder mooie voorstelling te ontdekken. 

“Boukje Schweigmans fysieke, woordeloze theater is weer pretentieloos poëtisch; een fijne combinatie. Uiterst doordacht, maar aan de buitenkant spontaan en speels. Wat je ziet, hoort en soms ook voelt (de wind die een langsrennende danser veroorzaakt) of ruikt (zweet), is feitelijk en reëel, maar heeft een wonderlijke intensiteit en zorgvuldigheid.” de Volkskrant, 10 augustus 2017

regie Boukje Schweigman / spel Sieger Baljon, Sue-Ann Bel, Hannegijs Jonker, Jasper Koopmans, Vitaly Medvedev, Hali Neto, Moene Roovers, Ivar Schutte, Santino Slootweg, Rick van der Steen, Dwayne Toemere, Sus Verbruggen, Jurriaan de Vos & Luuk Weers / regieassistentie Anemone Oostvriesland / muziek & geluidsontwerp Fedor Teunisse & Frank Wienk / lichtontwerp Theun Mosk / kostuums Esmée Thomassen / © Jochem Jurgens
schweigman.org

Lees meer

Wanneer

  • tot
  • tot

Waar

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 14
+65 vrije zit: € 14
-25 vrije zit: € 8
ABO6 vrije zit: € 12
ABO10 vrije zit: € 11
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 2,8

Reservaties

Contact

+32 (0)11 22 99 33

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt

Links

https://www.ccha.be/
For the time being - Schweigman& & Slagwerk Den Haag
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.