Fleddy Melculy

  • Concert
  • Pop en rock
Het verhaal van Fleddy Melculy mag gerust tot één van de gekste verhalen uit de Belpop-geschiedenis genoemd worden. Veel andere bands zijn er niet die met één song vanaf dag 1 worden opgepikt door alle mogelijke media; die vanuit het niets op alle grote podia van België en Nederland komen te staan en sindsdien de éne culthit na de andere scoren. Die song is de culthit ’T-shirt van Metallica’.

Het derde album is ingeblikt en pikt in het voorjaar van 2020 de draad op waar die na het tweede succesvolle album DE KERK VAN MELCULY is gelaten: Fleddy Melculy is nu een echte rockster. Achterna gezeten door horden groupies, badend in een luxe leven van geld, drank en drugs. Maar dat staat Fleddy Melculy natuurlijk allemaal niet aan want hij is naar eigen zeggen een echte kutrockster die geen tijd genoeg heeft om al zijn geld uit te geven om bvb genoeg zwembaden te kopen.

Een nieuw hoofdstuk waarin de band Fleddy Melculy nog verder gaat in het songschrijven. Het resultaat is wellicht het hardste en meest agressieve album van de familie Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe.

Klinkt heel vreemd hé, maar je zal wel horen wat we bedoelen! Hard en catchy as fuck.
Lees meer

Wanneer

  • zaterdag 19 maart 2022 van 19:30 tot 23:00

Waar

Muziekodroom
Bootstraat 9
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 21,5

Reservaties

Organisator

Muziekodroom
Fleddy Melculy
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.