Expo De Illustratiekamer

  • Tentoonstelling
Hoe komt een illustratie tot stand? In de nieuwe, vaste expo 'De Illustratiekamer' werp je een blik in het atelier van acht toptalenten van eigen bodem. Open de deuren van de 'illustratiekasten' en ontdek alles van de illustratoren uit De Illustratieroute.

Het atelier van een illustrator is een bijzondere plek: er ontstaan nieuwe werelden en onvergetelijke personages komen er tot leven. Maar hoe ziet zo'n werkplek er precies uit? Iedere illustrator maakt er op z'n eigen manier een originele stek van.

In acht illustratiekasten schuilen verrassende mini-ateliers. Je opent de illustratiekast en treedt binnen in de wondere wereld van de illustrator. Je bewondert origineel werk, boeken en schetsen. Ook inspirerende voorwerpen krijgen er een plek. Zo ontmoet je pinguïns en poedels, maar ook een schommelende oma's en schilderende Snoopy. Een kort filmpje toont de technieken en werkwijze van de illustratoren. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen met leuke doe-opdrachten.

De Illustratiekamer kan je - net zoals De Illustratieroute - bewonderen tot 2025.
Lees meer

Wanneer

tot

open op:

  • Woensdag van 14:00 tot 17:00
  • Donderdag van 14:00 tot 17:00
  • Vrijdag van 14:00 tot 17:00
  • Zaterdag van 14:00 tot 17:00

Waar

Villa Verbeelding
Bampslaan 35
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 5
18-26 jaar: € 4
3-17 jaar: € 2
-3 jaar: gratis
Gids: € 40
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 1,0

Contact

info@villaverbeelding.be
011 22 26 24

Organisator

Villa Verbeelding

Links

http://www.villaverbeelding.be
Expo De Illustratiekamer
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.