Dubbelexpo 'Brecht Evens. We kunnen eender waarheen'

  • Tentoonstelling
Eén ding staat vast: je kan deze zomer misschien eender waarheen, maar toch kom je best naar Hasselt. Want de internationaal bekende kunstenaar, striptekenaar en graphic novellist Brecht Evens houdt er zijn eerste Belgische solotentoonstelling, in Het Stadsmus en Villa Verbeelding! Een unieke kans om je te laten onderdompelen in een roes van zinderende kleuren, prikkelende verbeelding en onverwachte plotwendingen. Heb je daarna zin in nog meer Brecht? Geen probleem, want de stad gonst van de activiteiten rond zijn werk.

Brecht Evens' werken en boeken ademen een sfeer uit waarin het nachtleven, feesten en dansen nooit ver weg zijn. De expo dompelt je onder in een esthetische roes van verhalen, dialogen, onverwachte plotwendingen, geometrische doolhoven, prikkelende verbeelding, zinderende kleuren en zelfs onderwaterwerelden. Maar achter de schijnbaar speelse composities en verhalen verschuilen zich diepere thema’s, zoals hoe je je in een massa toch eenzaam en kwetsbaar kan voelen.
Grijp zeker deze kans om de originelen van Evens’ bestaand werk, maar ook nieuw vrij werk, te bewonderen voor ze terugkeren naar de collecties van privé-verzamelaars.

Lees meer over de expo in Villa Verbeelding op villaverbeelding.be.
Lees meer

Wanneer

tot

open op:

  • Dinsdag van 10:00 tot 17:00
  • Woensdag van 10:00 tot 17:00
  • Donderdag van 10:00 tot 17:00
  • Vrijdag van 10:00 tot 17:00
  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00
  • Zondag van 10:00 tot 17:00

Waar

Het Stadsmus
Guido Gezellestraat 2
3500 Hasselt

Leeftijd

18+

Contact

hetstadsmus@hasselt.be
011 23 98 90

Organisator

Het Stadsmus

Links

http://www.hetstadsmus.be
Dubbelexpo 'Brecht Evens. We kunnen eender waarheen'
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.