Dikke + Freddie Konings

  • Concert
  • Hip hop, rnb en rap
Dikke
'Dikke' en dan je debuut gewoon '130 Kilo' noemen. De Limburgse mijnwerkerszoon Mohamed Eddahbi Agounad heeft duidelijk het hart op de tong, en dat heeft hem onverhoeds een stevige reputatie opgeleverd, schijnbaar uit het niets. Zijn tracks halen honderdduizenden streams op Spotify, reden genoeg voor het Nederlands-Belgische hiphoplabel Top Notch om hem in huis te halen. Stories van de straat, met de scherpste tong gerapt. Dikke wordt de koning van de Vlaamse hiphopscene, en da's een feit.

Freddie Konings
Met 'Chossellonië 1' en 'Realitijd' zette de Belgisch-Liberiaanse rapper Freddie Konings zichzelf meteen in de scene. Zijn zware stem en oprechte lyrics maakten genoeg indruk op Zwangere Guy om hem uit te nodigen voor zijn 101Barz sessie die meer dan een miljoen keer werd bekeken op Youtube. Een contract bij Top Notch was onvermijdelijk, en de productieve Antwerpenaar laat alvast weten nog veel meer in petto te hebben. Zijn bewogen leven en ongezouten straatmentaliteit zijn alvast een eindeloze bron van inspiratie.
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Het Zomerkwartier / Muziekodroom
Bootstraat 9
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 15

Reservaties

Organisator

Muziekodroom
Dikke + Freddie Konings
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.