De Wijers in vogelvlucht met Robbie Roerdomp

  • Spel of quiz
Robbie Roerdomp neemt kinderen van 6 tot 12 jaar mee op stap langs de mooiste plekjes in het land van 1001 vijvers in dit vrolijke doeboek.
Boordevol doe-tips ter plaatse, spelletjes, tests en leuke weetjes, is het boek een echte must voor een heerlijke zomervakantie in eigen land. Zo kan je bijvoorbeeld testen welk Wijers-dier je bent, speel je Wijers-dubbel en kom je eindelijk te weten waarom vogelpoep wit is.

Voor de volwassenen zit er een handige bezoekersgids en kaart van de streek in het boekje. Hierin vind je een overzicht van de gezelligste picknickplekjes, ontdek je de absolute must-see’s van De Wijers en krijg je een duidelijk beeld van wat er te doen is in deze adembenemende vijverstreek.

Robbie nodigt jong en oud uit om de verschillende onthaalpunten en andere leuke plekjes te gaan ontdekken, zodat je je geen moment zal vervelen. Op elk onthaalpunt vind je een sticker van Robbie Roerdomp met wat hij in zijn koffer moet steken voor zijn reis door De Wijers. Spaar minstens vier spulletjes en in ruil krijg je een unieke Wijers-Boc’n Roll - een herbruikbare en afwasbare foodwrap t.w.v. € 9,95 - in één van de toeristische diensten van De Wijers!
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 3,95

Organisator

Regionaal Landschap Lage Kempen vzw

Status

Gaat door

Links

http://www.dewijers.be/webshop
http://www.wandeleninlimburg.be
De Wijers in vogelvlucht met Robbie Roerdomp
Ontdek De Wijers in vogelvlucht met Robbie Roerdomp
De Wijers
Doeboek De Wijers
Doeboek De Wijers
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.