De wereld van Antun Ambacht

  • Kamp of vakantie
  • Creativiteit
De wereld van Antun Ambacht staat op zijn kop! Antun is een dingenmaker die bijna elk voorwerp op de meest magische wijze maakt. Nieuwe dingen uitdenken is zijn beroep! Welke dingen? Stoelen, kleding, beeldhouwwerken,… en andere gekke dingen. Maar de wereld van Antun is aan het veranderen. Zijn werk wordt meer en meer overgenomen door machines en robotten. Maar die maken de dingen toch net iets anders dan dat Antun dat kan. Nu Antun al een dagje ouder wordt is hij dringend op zoek naar nieuwe makers en bricoleurs om te helpen en zijn ambachtenatelier over te nemen. Hey, misschien is dat wel iets voor jou!

‘De wereld van Antun Ambacht’ is een echte doe-vakantie. Geïnspireerd door de tentoonstelling ‘Unfold’ in Z33 – Huis voor Actuele Kunst openen we ons eigen ambachtenatelier. Deelnemers zijn welkom om te werken aan hun eigen projecten. Wij toveren Z33 om tot een open atelier waar deelnemers alles bij de hand hebben om aan de slag te gaan. Onze begeleiders volgen vooraf een traject waarbij ze enkele ambachtelijke technieken leren kennen en inspiratie opdoen. Deze kennis en vaardigheden zetten ze om in gepaste activiteiten op kindermaat.

’s Ochtends kan je toekomen tussen 8 en 9 u. en ‘s avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17.30 u.
Ouders die dat wensen, kunnen op voorhand doorgeven of ze ‘s avonds, vanaf 17.30 u., mee-eten met de groep. Deze maaltijd wordt verzorgd door Z33 – Huis voor Actuele Kunst.
Lees meer

Wanneer

tot

open op:

  • Maandag van 9:00 tot 16:00
  • Dinsdag van 9:00 tot 16:00
  • Woensdag van 9:00 tot 16:00
  • Donderdag van 9:00 tot 16:00
  • Vrijdag van 9:00 tot 16:00

Waar

Z33
Bonnefantenstraat 1
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 85
Maximumprijs: € 110

Leeftijd

6+

Contact

info@koningkevin.be
016 35 05 50

Organisator

Koning Kevin VZW

Links

https://www.koningkevin.be
De wereld van Antun Ambacht
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.