De kleine prins (8+) - Theater Malpertuis

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater
"Alleen kinderen weten wat zij zoeken."
Antoine de Saint-Exupéry

Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waarmee hij samenwoont en het gevecht dat hij levert met de zaadjes van de apebroodboom. 

"Alle volwassenen waren ooit kinderen, maar de meesten weten dat niet meer."

De kleine prins van de Franse schrijver Antoine de Saint-Exupéry is een buitengewoon en tijdloos boek over het mysterie van liefde en vriendschap. En over hoe je groot kan worden zonder het kind in jezelf te verliezen.

“Waar zijn de mensen?” vroeg de kleine prins ten slotte. “Het is een beetje eenzaam in de woestijn.” “Het kan ook eenzaam zijn wanneer je onder de mensen bent,” zei de slang.

Theater Malpertuis speelt van De kleine prins zowel een 8+ familievoorstelling als, diezelfde avond, een versie voor volwassenen. Een boeiende gelegenheid voor (groot)ouders om beide versies te ontdekken!

"Voor reizigers zijn de sterren een gids. Voor anderen zijn ze alleen hele kleine lichtjes."
Antoine de Saint-Exupéry
 

tekst Antoine de Saint-Exupéry / concept Piet Arfeuille / concept & spel Thomas Janssens, Naomi van der Horst & Nikolas Lastaeghe / vormgeving Rik Theunis & Wim Loobuyck / © Fred Debrock
malpertuis.be
Lees meer

Wanneer

tot

Waar

CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 10
-25: € 8
+65: € 10
familieABO: € 8
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 2,0

Reservaties

Contact

+32 (0)11 22 99 33

Organisator

CCHA / cultuurcentrum Hasselt

Links

https://www.ccha.be/
De kleine prins (8+) - Theater Malpertuis
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.